Op zaterdag 8 juni start een nieuwe editie van 'Zomer in de Mare' in Park Rekerhout in Alkmaar-Noord, met gratis straattheater en vele doe- en beleefactiviteiten voor de hele familie. Drie weekenden lang zijn bezoekers welkom met een picknickmandje en een kleedje om op te zitten, om nog eens extra te genieten.

Op zaterdag 8, 15 en 22 juni is er telkens van 15:00 tot 18:00 uur prachtige acrobatiek van nationale Γ©n internationale artiesten. Hakim, de veelzijdige theaterartiest en mimespeler uit Sesamstraat, treedt op en de De Arnhemse Meisjes geven een energieke dansvoorstelling. Verder zijn er spannende acts met bijlwerpers, pingpongballen, Chinese paaltechniek of salto’s op een springplank.

Op zondag 9, 16 of 23 juni staan de acrobatiek, circus en wonderbaarlijke vliegmachines centraal. Kinderen kunnen losgaan tijdens Het Kleurfeest, een muzikaal kleurfestijn voor alle leeftijden. Meer informatie op de website van de organisatie.
Pin It
Bekeken: 195x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/