De Alkmaarse Bigband is jarig en viert dat samen met de bekende pianist Cor Bakker. De Bigband bestaat dit jaar 60 jaar en dat is de reden voor een muzikaal feest op zaterdag 15 juni theater De Vest.

Onder leiding van jazztrompettist Gerard Kleijn verzorgt het jazzorkest een optreden met als thema ‘Let’s jubilee 60 years’. Het repertoire dat tijdens het concert ten gehore wordt gebracht, zal een bloemlezing zijn uit het rijke repertoire van het jubilerende orkest. Swing, blues, latin en ballades zijn de muziekstijlen die Alkmaarse Big Band over het voetlicht brengt maar er wordt ook aandacht besteed aan het “American Songbook”.

Cor Bakker is een gelouterd muzikant die onder meer 11 jaar de vaste pianist van het Metropole Orkest is geweest. Daarnaast is hij een graag geziene gast op tv, zoals in het programma ‘Podium Klassiek’. Als vocale gasten verlenen zangeres Dieke van Hoften en orkestlid Jan Pereboom hun medewerking.

Het concert begint om 20:15 uur. Kaarten zijn te bestellen via de website
van het theater of verkrijgbaar bij de balie.
Pin It
Bekeken: 61x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/