Vijf auto's zijn woensdagmiddag betrokken geraakt bij een kettingbotsing op de N242 in Alkmaar. Het ongeluk gebeurde rond 14:45 uur op de rijbaan richting de A9, net voorbij de Leeghwaterbrug. Iedereen stapte na de klappers op eigen kracht uit, maar uiteindelijk zijn een vouw en haar zoon naar het ziekenhuis gebracht.

De bestuurster had gehoorklachten aan een oor door het uitgeklappen van haar airbag en haar zoon leek ook last van zijn gehoor te hebben. Een oudere man was later achterin in zijn auto gaan zitten, maar kon na controle door ambulancepersoneel weer verder. Bij het ongeluk was nog een tweede jongen betrokken, maar die leek er met de schrik vanaf gekomen te zijn.

Twee van de gesandwitchte auto's waren zwaar beschadigd, maar de achterste moet mogelijk ook worden afgeschreven. Deze drie auto's zijn door een berger afgevoerd. De voorste twee bestuurders konden hun weg vervolgen.

Vanwege het ongeval was de rechter rijstrook tijdelijk afgesloten. Dit zorgde voor enige verkeersoverlast op de N242 richting de A9.
Pin It
Bekeken: 2200x
https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/