Een nieuwe mountainbike route door Schoorl. Toeristen geraakt door bliksem. Met een rolstoel door de binnenstad van Alkmaar. Dat zijn onderwerpen waar de Streekstad Centraal over schrijft. En dat wordt door duizenden mensen gelezen. Maar doen jongeren dat ook? Dat willen we graag weten. Dus daarom deze uitnodiging om mee te doen aan ons onderzoek (duurt 3 min)!

Steeds meer jongeren volgen het nieuws via sociale media platformen als TikTok en Instagram. Liza Trap, student aan de Hogeschool van Journalistiek, onderzoekt of jongeren tussen de 15 en 25 jaar in Noord-Holland-Noord nog wel het traditionele lokale nieuws volgen. "Veel jongeren denken dat lokaal nieuws saai is, maar er zijn zoveel mooie verhalen te vinden."

Met een enquête onderzoekt Liza hoe de omroepen meer jongeren kunnen bereiken. Streekstad Centraal doet ook mee aan dit onderzoek. De enquête kan tot zondag 28 april ingevuld worden.

Volg jij het lokale nieuws of niet? Laat het weten in de online enquête. (foto: Pexels / Ron Lach)
Pin It
Bekeken: 666x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/