Dankzij een alerte getuige heeft de politie van Heerhugowaard een grote lading lachgas onderschept op de Reuzenpandasingel. Daarbij is een 28-jarige man uit Haarlem opgepakt. De melder zag maandag hoe iemand bij twee auto's bezig was met het overladen van spullen. Dat vond de melder verdacht, zo midden in een woonwijk. Het wantrouwen bleek gerechtvaardigd.

Bij aankomst controleerden agenten de lading en troffen totaal 198 flessen met 3,3 liter lachgas en een som geld. De man bij de auto, een 28-jarige Haarlemmer, is aangehouden op verdenking van vervoer en het vervaardigen van softdrugs. Sinds 2023 is lachgas een softdrug.

Het lachgas, de twee auto’s en het geld zijn in beslag genomen. Het lachgas zal worden vernietigd. De politie doet verder onderzoek en sluit meer aanhoudingen niet uit.
Pin It
Bekeken: 654x
https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/