Cultuurpodium Alkenaer in Alkmaar heeft in de meivakantie een theatervoorstelling voor de kleintjes op het programma staan. In het antiquariaat annex minitheater speelt het theatergezelschap van Stichting Potitco op woensdagmiddag 1 mei de toepasselijke voorstelling ‘Nestje, Boompje, Beestje’.

Daarvoor wordt de sfeervolle salon omgetoverd tot een knusse, theatrale omgeving. Dit om de lente te vieren en het ‘feit’ dat iedere vogel een ei legt in mei. Het verhaal gaat over durven, vriendschap en een heleboel beestjes.

Het gezelschap bestaat uit Marieloes Koopman en Wim Dam, beiden ervaren theatermakers, die ook regelmatig optreden in de regio op scholen, in theaters en bibliotheken. De prachtige, karakteristieke, vrolijke poppen die worden gebruikt in de voorstelling, komen van eigen hand, soms met de hulp van een beeldend kunstenaar. Omdat Wim Dam ook muzikant is ontstaat er een samenspel met muziek, waardoor de verhalen op een sprankelende wijze tot leven worden gewekt.

De voorstelling is geschikt voor kinderen van 3 tot en met 8 jaar en hun (groot)ouders. De voorstelling duurt een uur en begint om 15:00 uur. Tickets kosten 9.50 euro en zijn verkrijgbaar via de website van de Alkenaer.
Pin It
Bekeken: 181x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/