De enige mogelijke kink in de kabel is Liander. Daarvan is nog niet duidelijk of de aansluiting op tijd opgeleverd kan worden. Maar volgens de planning van  de gemeente Heiloo kan het zaalseizoen 2025/2026 van start gaan in de nieuwe zaal van sportcomplex Het Vennewater. "We zijn hier heel blij mee."

Augustus van dit jaar kan er daadwerkelijk begonnen worden met de bouw van de extra zaal, vier kleedkamers en een berging. Daarmee krijgt het complex een flinke upgrade en uitbreiding. "We zijn blij dat we nu in de volgende fase komen", laat voorlichter Bianca Validzic weten.

het vennewater krijgt een flinke opknapbeurt en de capaciteit wordt uitgebreid. (foto: Streekstad Centraal)


De sporthal wordt uitgebreid omdat er nu te weinig beschikbaarheid is voor de verenigingen. Een jaar geleden is daartoe het raadbesluit voor de uitbreiding van het sportcomplex genomen. Dat het vervolgens even duurt voordat alles rond is, is volgens Validzic niet vreemd:  "Het proces van aanbesteding is normaal verlopen. Het duurt gemiddeld inderdaad een jaar voor de schop de grond in kan."

De nieuwe sporthal wordt uiteraard 'energie-efficiënt' en 'groen' opgebouwd. Een van mos voorzien dak zorgt voor een goede isolatiewaarde en is goed voor de bio-diversiteit. Ook ontbreken zonnepanelen niet. Naast de nieuwbouw wordt ook het terrein eromheen opgeknapt. (afbeelding: gemeente Heiloo)
Pin It
Bekeken: 467x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/