Volop politie bij de Penitentiaire Inrichting in Heerhugowaard. Dinsdag rond 12:35 uur werd gemeld dat er een gijzeling aan de gang was in de gevangenis aan de Copernicusstraat. Volgens een woordvoerder van de Dienst Justitiële Inrichtingen houdt een gedetineerde twee medegevangenen vast in een gezamenlijke, afsluitbare ruimte.

De politie had een arrestatieteam ingeschakeld voor het geval dat drastisch ingrijpen nodig is. Ook is de Officier van Dienst Geneeskundig (OVDG) opgeroepen om eventueel vanuit gezondheidsperspectief coördinerend op te treden. Samen met het interne bijstandsteam van de inrichting werd geprobeerd de situatie onder controle te krijgen.

UPDATE: rond 15:00 uur was de gijzeling voorbij en is de gijzelnemer aangehouden. Niemand raakte gewond, de man heeft geen geweld gebruikt.

 
Pin It
Bekeken: 862x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/