Buurthuis Overdie Ontmoet aan de Arcadialaan in Alkmaar is zondagochtend doelwit geweest van een inbraak, maar dankzij een alerte passant heeft de politie een verdachte bij het buurthuis kunnen aanhouden. "Er is flink wat doorzocht en er zijn ook wat spullen meegenomen", aldus een van de agenten.

Een agent was toevallig in de buurt toen de melding over de inbraak werd gedaan. Er wandelde een man langs het buurthuis, die er prompt vandoor ging toen hij de agent zag. Aan de achterkant is wegvluchten echter nogal een uitdaging door een hek en een sloot. De verdachte probeerde over het hek te klimmen en viel daarbij, waarna hij zich in het groen probeerde verstoppen. Toen versterking aankwam heeft de politie de verdachte ingesloten en aangehouden.

De politie doet onderzoek naar wat er precies is gebeurd.
Pin It
Bekeken: 748x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/