Dodenweg N203 kan opnieuw in de ongevalstatistieken worden bijgeschreven. Deze keer is een jonge fietsster door het oog van de naald gekropen. Ze heeft wel verwondingen bij het bizarre incident opgelopen en is naar het ziekenhuis gebracht.

Dinsdag raakte bij Uitgeest een bestelbus een langs de N203 geparkeerde auto. Die werd daardoor gelanceerd en schoot het fietspad op. Daar fietste op dat moment een 13-jarig meisje. "Dit ongeval had een dodelijke afloop kunnen hebben", laat de politie weten. Vooralsnog lijkt het meisje er van af te komen met verwondingen aan haar hoofd en schouder.

De bestelbus raakte de geparkeerde auto doordat die gedeeltelijk op de weg stond. De N203 één van de onveiligste wegen van Noord-Holland en heeft als bijnaam 'de dodenweg'. (foto: Intervisual Studio/Sander Disselkoter)
Pin It
Bekeken: 419x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/