De Eeuwigelaan in Bergen is een belangrijke verbinding voor verkeer tussen het dorp zelf, Bergen aan Zee en de Egmonden. Vanaf maandag 8 tot en met vrijdag 19 april is deze overdag echter afgesloten voor doorgaand verkeer. De gemeente laat de weg herstellen. Alleen in het weekend kan verkeer langs de werkzaamheden.

De Eeuwigelaan is erg slecht geworden tussen de huisnummers 40 en 62. De weg is daarom ook niet meer veilig. De gemeente zorgt voor verse bestrating. Dat zal in de genoemde periode gebeuren tussen 07:00 en 16:00 uur, behalve dus in het weekend. De omleidingsroute wordt aangegeven met borden.

Het fietspad blijft open. Ook hulpdiensten en bestemmingsverkeer mogen tijdens het werk over het fietspad. Verkeersregelaars zorgen ervoor dat dit veilig gebeurt.
Pin It
Bekeken: 957x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/