Dankzij een getuige is een 17-jarige Alkmaarder opgepakt vanwege fietsdiefstal bij Station Alkmaar Noord. Dat gebeurde in de nacht van donderdag op vrijdag, meldde de Politiehonden Noord-Holland van het weekend. En dankzij diensthond Boy is de strafzaak nog wat steviger geworden.

De politie kreeg rond 01:00 uur melding over een fietsendief aan de noordkant van het Station Alkmaar Noord. Hij was het slot van een fatbike aan het slopen met een slijptol. Toen agenten aankwamen was de dief echter gevlogen. Een politiewoordvoerder laat weten dat ze tijdens hun zoekactie iemand zagen die aan het signalement voldeed en ze achter hem aan zijn gegaan. Uiteindelijk wist de politie hem, kilometers verderop, in te sluiten op het parkeerterrein bij de Poelsniplaan. Daarna is hij aangehouden en ingesloten.

De gebruikte slijptol lag echter niet op de 'plaats delict' en de jonge Alkmaarder had hem ook niet bij zich. Later op de dag, tijdens zijn verhoor, bekende de verdachte dat hij deze in de bosjes had gegooid bij de Laan van Bath. Ondanks de bekentenis is het goed om zoveel mogelijk bewijs te hebben. Later op de dag is diensthond Boy erbij gehaald en die heeft de slijptol weten te vinden. (foto: Politiehonden Noord-Holland)
Pin It
Bekeken: 1066x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/