Opnieuw is een explosief afgegaan bij een woning aan de Middenweg in Heerhugowaard. Het gaat om dezelfde woning nabij de Molenweg waar een week geleden ook een explosie plaatsvond. De bewoners werden zondag even voor 05:00 uur wakker van een harde knal. Toen ze poolshoogte gingen nemen bleek de voordeur vernield.

Burgemeester Maarten Poorter heeft aangekondigd de direct omwonenden een hart onder de riem te willen steken en gaat maandagmiddag bij ze langs. “Als gemeente probeer je met camera’s de veiligheid van bewoners en omwonenden te garanderen. Dat dit dan toch gebeurt, daar ben ik goed kwaad over."

Zaterdag kondigde de burgemeester al cameratoezicht aan. Volgens Poorter is de de politie in het bezit van camerabeelden en is het onderzoek in volle gang.
Pin It
Bekeken: 911x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/