Kapotte bushokjes. De ruiten in duizenden stukjes op de grond. Het is een enorme ergernis en de bushokjes in en rond Daalmeer in Alkmaar lijken vooral het lijdend voorwerp. Het viel ook de nodige Facebookgebruikers op en die uitten hun ongenoegen. "Bij ons is het zo vaak weer raak! Net gemaakt en hup weer kapot."

"Van de week reed ik over Vogelweg, was gewoon bizar, meerdere bushokjes allemaal kapot". Iemand anders die regelmatig langs deze haltes rijdt beaamt de stroom aan vernielingen: "Het is een drama op de Vogelweg, ze wachten gewoon op vervanging en meteen dezelfde nacht alles weer stuk." De Gruttostraat wordt ook genoemd en volgens nog weer een ander is het door heel Daalmeer regelmatig raak.

Streekstad Centraal neemt eerst maar eens contact op met Stadswerk072, die ook vernielingen via de eigen kanalen had gemeld. Een woordvoerder houdt eerst de boot af en verwijst naar Global Media, het bedrijf dat de hokjes beheert en onderhoudt. De reden voor de post op Facebook was juist om mensen naar 'het juiste loket' te verwijzen. Maar na wat doorvragen doorvragen blijkt ook Stadswerk072 inderdaad een stijging van het aantal vernielingen waar te nemen.

Bij Global Media worden we dagenlang van het kastje naar de muur gestuurd. Wanneer we bellen moeten we mailen. En die mails worden vervolgens niet beantwoord. Beloftes over terugbellen worden niet ingelost. Ook via de gemeente komen we niet verder en worden we terugverwezen naar het onbereikbare Global Media. We komen er dus niet echt achter of het om een golf van vernielingen gaat. Wat rest is hopen dat een gemelde vernieling adequater wordt opgevolgd. (foto: Facebook / Stadswerk072)

 
Pin It
Bekeken: 1252x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/