Er is een inbraakgolf gaande in Dijk en Waard en omgeving. Vooral bedrijven zijn de klos. Een van de meest recente inbraken was echter bij een sportvereniging. Bij CSV BOL in Broek op Langedijk was tussen dinsdag 17:30 uur en woensdag 16:00 uur doelwit van een succesvolle poging. Er werd een ruit van de kantine vernield binnen te komen. Hiervoor werd vermoedelijk een baksteen gebruikt. De buit bestond uit 100 euro cash, een JBL partybox en een iPad inclusief kabels.

In grofweg dezelfde periode, ergens tussen 21:00 en 11:00 uur, was ook ingebroken bij snackbar 't Haventje in het dorp, en ook daar was een ruit vernield om toegang te krijgen. In het weekend was Kapsalon Geknipt & Zo doelwit van een inbraak en daarvoor was de ruit van de voordeur ingegooid.

De wijkagenten van Langedijk roepen mensen die meer denken te weten en/of camerabeelden hebben op op zich te melden via 0900-8844 of anders anoniem via 0800-7000 of via politie.nl.  Bij het vermoeden dat iemand een misdrijf wil gaan plegen kan 112 worden gebeld. (foto: Pixabay - Dmitriy Gutarev)
Pin It
Bekeken: 671x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/