En alweer is ingebroken bij een bedrijf in Dijk en Waard. In de nacht van dinsdag op woensdag was het raak bij snackbar 't Haventje in Broek op Langedijk. Volgens de wijkagenten is van alles en nog wat geplunderd. "Ze hebben geld, sterke drank, Red Bull, cola en alle soorten Magnum-ijs kroketten en frikadellen weggenomen."

De inbraak moet tussen 21:00 en 11:00 uur zijn gepleegd. Er werd een steen door een zijraam gegooid om binnen te komen. "Het houdt niet op!", reageren de wijkagenten ontstemd. De zaak is in onderzoek.

Ze roepen mensen die verdachte zaken zien op om 112 te bellen, zodat de politie snel kan reageren. Wie meer denkt te weten over deze of andere inbraken wordt gevraagd om zich te melden via 0900-8844. Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000 of online via politie.nl. Hier zijn ook beelden te uploaden. (foto: Google)
Pin It
Bekeken: 874x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/