Dankzij getuigen is in Heiloo een man aangehouden die wordt verdacht van meerdere auto-inbraken. Donderdag rond 11:15 uur zagen getuigen op de Heerenweg hoe iemand op verdachte wijze spullen wegnam uit een bestelbus. Ze belden 112 en de toegesnelde politie trof de man tijdens een zoekslag terwijl hij over de Stationsweg reed.

Uit onderzoek bleek dat de 26-jarige man uit Den Helder ook wordt verdacht van een zeker twee recente auto-inbraken in Heiloo. Het gaat om anti-inbraken die zijn gepleegd op 24 januari aan de Breedelaan en op 1 februari aan de Holleweg. Zijn betrokkenheid bij deze andere diefstallen wordt verder onderzocht.
Pin It
Bekeken: 419x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/