De hulpdiensten rukken massaal uit. Politie, brandweer en ambulance rijden zo snel mogelijk naar de Mesdaglaan in Alkmaar vanwege een ' grote brand' .  Maar wie voor het flatgebouw staat ziet alleen maar veel hulpverleningsvoertuigen. Geen rook, geen vuur.

Maar aan de achterkant van het pand is het kozijn van het trapportaal er volledig uitgeblazen door een explosie, zo melden meerdere getuigen. Dit wordt bevestigd door een politiewoordvoerder. "Het gaat om een explosief dat is afgegaan in het trapportaal. Daarna is brand ontstaan." De politie en het Explosieven Opruimings Commando doen onderzoek. Dat zal waarschijnlijk de hele nacht duren. (tekst loopt door onder foto)

Veel hulpdiensten ter plaatse en veel volk op de been. Maar geen rook of vuur. (foto: Streekstad Centraal)


Ondertussen wordt via Burgernet opgeroepen uit te kijken naar licht getinte man of jongen met een, zwart petje op. Hij heeft een zwarte rugtas mee met een reflecterende streep of afbeelding en een Albert Heijntas. Hij is voor het laatst gezien toen hij  richting de Martin Luther Kingweg  ging.
Pin It
Bekeken: 3811x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/