Een woningbrand in Overdie heeft zondagmorgen vroeg voor de nodige consternatie gezorgd. De brandweer moest zelfs een deur openbreken en dat ging gepaard met harde klappen en rinkelend glas. Na controle bleek de woning leeg. Toch bleven de hulpdiensten alert, omdat brand in een appartementengebouw altijd risico's met zich meeneemt.

Rond 4:00 zondagmorgen kwam er een melding binnen van een mogelijke brand langs de Koelmalaan. Eenmaal ter plaatse werd vastgesteld dat het om een woning aan de Reinaertlaan ging, een benedenwoning in een appartementencomplex. (tekst gaat door onder de foto)

De brandweer in actie.


De brandweer probeerde snel vast te stellen of er iemand in de woning aanwezig was, de rook kwam toen al uit de brievenbus. Er werd gebonsd op de ramen, maar er verscheen niemand aan de deur. Toen ramde de brandweer de voordeur in om zich zo toegang tot de woning te verschaffen. Daar bleek niemand thuis.

De oorzaak van de brand is nog niet duidelijk, maar de politie houdt rekening met brandstichting. Er zijn camerabeelden waarop mogelijk een en ander te zien is. De omgeving van de woning werd afgezet voor uitgebreider forensisch onderzoek.
Pin It
Bekeken: 1444x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/