Bewoners van De Nollen kunnen een toegangspas krijgen voor de spitspaal op de Herenweg. Is er voldoende interesse, dan moeten ze wel nog even geduld hebben voor hun pasje in de brievenbus valt. Zodra de spitspaal gerepareerd is (iemand is erop geknald), wordt eerst een verkeerstelling gehouden en die duurt een paar weken. Er wordt eerst een jaar proef gedraaid met de passen.

Een deel van de bewoners van De Nollen kan tijdens de spits niet via Herenweg naar Sint Pancras of terug. Ze vroegen de gemeente Alkmaar om permanente doorgang en het college van B&W geeft gehoor en biedt toegangspassen aan. "Op deze manier is de wijk ook tijdens de ochtend- en avondspits goed bereikbaar."

De gemeente Alkmaar houdt woensdag 7 februari een informatieavond voor de inwoners van De Nollen. Zij de bewoners vooral positief dan krijgen ze voor minimaal een jaar een toegangspas. Tegen het einde van deze periode evalueert de gemeente of de pas een succes is en  en of er eventueel maatregelen nodig zijn. Het is namelijk niet de bedoeling dat het aantal motorvoertuigen over het stuk Herenweg boven de 5.000 per etmaal uitkomt.
Pin It
Bekeken: 1709x
https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/