Het benefietdiner voor Kinderboerderij de Beestenboel in Zuid-Scharwoude was een groot succes. De zaal van Restaurant De Burg zat vrijdagavond vol en vele bedrijven uit de omgeving werkten mee aan het initiatief van Lionsclub Noord-Kennemerland. Het bestuur van De Beestenboel was van de partij en werd tijdens de avond verrast met een symbolische cheque van 7.000 euro. "Fan-tas-tisch!!!"

De Lionsclub had de kinderboerderij van Zuid-Scharwoude in juni uitverkoren voor financiële steun over een periode van drie jaar. De dierenverblijven hebben een grondige opknapbeurt nodig. De Beestenboel kreeg 3.000 euro en de belofte dat er gedurende die drie jaar kleine inzamelingsacties zouden worden opgezet. (tekst gaat door onder de foto)

Een volle zaal tijdens de benefietavond van Lionsclub Noord-Kennemerland (foto: Kinderboerderij de Beestenboel)


Kees en Henk van de Lionsclub hadden vrijdag met De Burg een gezellige benefietavond en druk bezochte georganiseerd. De deelnemers genoten van een vegetarisch driegangen diner, met muzikale omlijsting van 'Michiel de pianoman', een loterij én een veiling onder leiding veilingmeester Jan Kramer.

"Heel veel dank aan de Lions met hun tafelgasten en restaurant de Burg voor deze prachtige belevenis", laat het bestuur via Facebook weten. "Ook heel veel dank aan de lokale ondernemers die de Beestenboel een warm hart toedragen door sponsoring van de prijzen voor de loterij. Het is een onvergetelijke avond geworden." (foto's: Kinderboerderij de Beestenboel)
Pin It
Bekeken: 500x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/