Gemeente Bergen heeft drie partijen geselecteerd voor de herontwikkeling van de 'Harmonie locatie' in Bergen. Daarvan trok één aannemer zich terug en zijn er dus nog twee over. Na de beoordeling van de inschrijvingen en een publieke presentatie van de plannen kiest het college van B&W wie het perceel van het Harmoniegebouw mag gaan her ontwikkelen.

Het college selecteerde drie partijen voor de herontwikkeling van de Harmonie locatie op basis van de vastgestelde leidraad voor de eerste fase van de verkoopprocedure. Daarna konden de gegadigden zich inschrijven voor aankoop van het perceel en de herontwikkeling daarvan.

"Donderdag 11 januari heeft één van de gegadigde partijen aangegeven zich terug te trekken en af te zien van verdere deelname aan de verkoop-/selectieprocedure. Als reden is aangegeven dat zij de businesscase financieel niet sluitend kunnen krijgen bij de gestelde financiële randvoorwaarden die de gemeente heeft meegegeven", laat persvoorlichter Dorine van der Meij weten.

De presentatie van de plannen vindt plaats op dinsdag 30 januari in de Ruïnekerk. Publiek is welkom.
Pin It
Bekeken: 509x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/