Oud-politicus Tom ten Hoope is overleden. De Heilooënaar werd bekend als medeoprichter van de politieke partij Heiloo 2000. Voor de gemeente Heiloo was Ten Hoope ook enkele jaren wethouder. Ook in het verenigingsleven van Heiloo was hij een bekend gezicht.

Ten Hoope kwam in de politiek terecht door zijn inzet voor de Boerenpartij van Boer Koekoek. In Heiloo richtte Ten Hoope een eigen politieke partij op, 'Voor de belangen van Heiloo tot en na het jaar 2000'. Die naam was toch wat lang en dus werd dat Heiloo 2000. Tot 2006 bleef Ten Hoope actief voor zijn partij en ook nadien bleef zijn invloed groot. Daarnaast was Ten Hoope betrokken bij tal van verenigingen en sportclubs in Heiloo.

Ten Hoope kon op veel lof rekenen voor zijn grote inzet voor Heiloo. In 1991 ontving hij al een zilveren erepenning van de gemeente Heiloo voor zijn 25-jarig raadslidmaatschap, hij was erelid van zijn partij en werd in 2006 benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau.

Ten Hoope was al geruime tijd ziek, hij is 84 jaar geworden.
Pin It
Bekeken: 491x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/