Trevon L., de man die is veroordeeld voor de moord op Henk Vroegop, gaat in hoger beroep. Dat meldt het NHD. Als het aan de rechter ligt gaat de 77-jarige man veertien jaar de cel in en moet hij een schadevergoeding van 215.000 euro betalen, maar L. is het daar dus niet mee eens.

De verdachte ontkent in alle toonaarden dat hij iets te maken heeft met de gewelddadige dood van Pancrasser Vroegop. Het is precies een jaar geleden dat het 79-jarige slachtoffer wordt gevonden bij zijn huis aan de Broekerhoek in Sint Pancras. Al snel blijkt dat het gaat om Henk Vroegop, een lokale bekendheid. Vroegop is veel, soms te veel. Voor zijn dood handelde hij in artikelen voor de paardensport. Ook is hij berispt voor illegale handel en huiselijk geweld. De meeste bekendheid krijgt Henk Vroegop als lokale politicus. Hij stelt zich verkiesbaar voor het CDA in de toenmalige gemeente Langedijk, maar wordt door onenigheid uit de partij gezet. Als reactie daarop start zijn eigen partij: Kleurrijk Langedijk. Een harde werker, volgens collega's. (Tekst gaat verder onder de foto)

De politie sluit direct na de vondst de omgeving af en start een grootschalig onderzoek.


Moordverdachte Trevon L. woont op het erf van Vroegop. Camerabeelden laten zien dat L. het slachtoffer op 4 januari vorig jaar observeert in zijn kantoor. De veel kleinere L. zou Vroegop geslagen hebben met een hard voorwerp. Het slachtoffer wordt later dood gevonden in zijn carport.
Pin It
Bekeken: 876x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/