Een man heeft zaterdagnacht duizenden euro's aan verf gestolen bij een schildersbedrijf aan de Stetweg in Castricum. De dader ging er op de fiets vandoor en liet een spoor van verf achter.

Hierdoor vermoed de politie dat de verdachte via het Wouterland naar het fietspad op de Zeeweg is gereden. "Overigens heeft de verdachte niets aan de verf", benadrukt een woordvoerder. "Deze moet in een speciale machine nog gemend worden met andere kleuren."

De politie heeft inmiddels een getuigenoproep geplaatst. Het gaat om een slanke man van tussen de 25 en 35 jaar. Hij had in de nacht van zaterdag op zondag donkere kleding aan, een petje op en droeg een rugzak met brede schouderbanden. De man liep op donkere sportschoenen met lichte zolen. Tips kunnen gemeld worden via 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.
Pin It
Bekeken: 465x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/