Een kleine maand geleden werd bekend dat gemeentesecretaris Ciska de Jong haar post bij gemeente Heiloo ging verlaten. Op 1 januari gaat ze diezelfde functie vervullen voor gemeente Harderwijk. Uit dank voor haar inzet de afgelopen 25 jaar, kreeg ze woensdag uit handen van burgemeester Mascha ten Bruggencate de Erepenning van Heiloo.

In die kwart eeuw heeft Ciska de Jong meerdere functies binnen gemeente Heiloo gehad. Ze was onder andere afdelingshoofd en gebiedsregisseur, voordat ze uiteindelijk gemeentesecretaris werd. "Met heel veel plezier en voldoening kijk ik terug op de afgelopen 25 jaar, voor en met de BUCH-gemeenten. Ik heb veel geleerd en ben dankbaar voor de mogelijkheden die ik in die jaren heb kunnen benutten."

Burgemeester Ten Bruggencate: "We zijn trots op Ciska. Niet alleen heeft ze zich decennia lang ingezet voor onze inwoners, ook was ze een ontzettend fijne collega. En hoewel de Erepenning eerder aan gemeentebestuurders is uitgereikt, maken we voor zo’n staat van dienst heel graag een uitzondering op de regel."

De Erepenning van Heiloo is voor gemeentebestuurders die zich voor lange tijd onderscheidend heeft ingezet. Eind november ontving oud-burgemeester Hans Romeyn de Erepenning en Elly Beens-Woudenberg, Tom ten Hoope en Ans Willemse gingen hem voor. (foto: Vincent de Vries)
Pin It
Bekeken: 429x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/