De politie heeft de jongeman die op 3 augustus een 77-jarige Alkmaarder voor duizenden euro's oplichtte nog niet te pakken gekregen. Hij gebruikte de welbekende babbeltruc waarbij de oplichter zich voordoet als een bankmedewerker met slecht nieuws. De politie heeft nu een foto van de verdachte gepubliceerd, in de hoop dat er tips over zijn identiteit binnenkomen.

Het slachtoffer werd donderdag 3 augustus rond 15:30 uur gebeld door iemand die zich voordeed als bankmedewerker, aldus mediapartner NH Nieuws. Er zou fraude zijn gepleegd met zijn pinpas en de medewerker had zijn bankpas en creditcard nodig, inclusief pincodes. De man ging uiteindelijk overstag en gaf zijn codes. Even later, rond 15:45 uur, stond hij zijn passen af aan degene die ze op kwam halen.

Later werd er geld opgenomen bij een geldautomaat aan de Europaboulevard in Winkelcentrum De Mare. Ook werd er in Amsterdam in een warenhuis en een dure modewinkel geshopt. In werd de 77-jarige Alkmaarder 4.875 euro afhandig gemaakt.

Wie meer denkt te weten wordt verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844. Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.
Pin It
Bekeken: 1888x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/