Een middengeleider in de Geesterweg te Akersloot kon zaterdagavond niet verhinderen dat twee auto's vol op elkaar inreden. Bij deze harde klap vielen meerdere gewonden, die door twee ambulances naar het ziekenhuis werden gebracht. Beide auto's moeten als verloren worden beschouwd.

Het ongeluk zorgde al meteen voor de nodige vragen, de rijstroken zijn op deze plek van elkaar gescheiden. Hoe het mogelijk is dat de auto's elkaar toch troffen is onduidelijk. Opmerkelijk ook is dat één van de twee voertuigen een Frans kenteken had. Twee betrokkenen zijn door de politie aangehouden en moeten op het bureau tekst en uitleg geven.

Het verkeer had in de nacht van zaterdag op zondag veel hinder van het ongeluk omdat er ook op de plek van de aanrijding onderzoek moest worden gedaan door de politie.
Pin It
Bekeken: 1109x
https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/