Sinds oktober worden 30 alleenstaande minderjarige vreemdelingen (amv's) opgevangen bij Broekakkers in Egmond-Binnen. De groep meisjes wordt begeleid door een ervaren team van het Centraal Orgaan opvang Asielzoekers. De meiden zijn inmiddels gesetteld en willen volgens gemeente Bergen graag kennismaken met de omgeving. Zaterdag 25 november wordt hiervoor een koffiemoment georganiseerd.

Omwonenden kunnen op een informele manier kennismaken met het COA-team en de meisjes die tijdelijk in de groepsaccommodatie verblijven. Het COA organiseert de ontmoeting tussen 14:00 tot 16:00 uur. (tekst gaat door onder de foto)

De slaapzolder van groepsaccommodatie Broekakkers (foto: Broekakkers)


Daarna organiseert gemeente Bergen op maandag 4 december een tweede informatiebijeenkomst over de opvang van amv’s bij Broekakkers. Buurtbewoners kunnen hun vragen, zorgen en aandachtspunten bespreken met burgemeester Lars Voskuil, wethouder Yvonne Roos- Bakker, de wijkagent en medewerkers van het COA. De bijeenkomst duurt van 19:00 tot 20:00 uur en vindt plaats in Dorpshuis De Schulp. De inloop begint een kwartier van tevoren.
Pin It
Bekeken: 418x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/