De podcast Cultuurbuur gaat over voorbijgangers en passanten. Ingrid Koens gaat wekelijks in gesprek met kunstenaars, dichters, gedreven mensen met een verhaal en met talent om de hoek.

In deze aflevering gaat Ingrid in gesprek met Iris van Asselt, Iris groeide op in een klein dorpje in de Haarlemmermeer. Als kind maakte ze meubeltjes van bamboe stokken. Van haar moeder leerde ze haar dromen te volgen.
Via de IVKO, in Amsterdam. 2 maanden Ibiza als au-pair, kiest zij voor het Hout- en Meubileringscollege. Zij ontmoet haar man en er breekt een zuinige tijd aan. Zij sparen voor een wereldreis en bezoeken o.a. Turkije, Iran, India en Nepal.
In 2014 wordt haar eerste dochter Ize geboren en begint ze haar bedrijf als interieur-stylist. Haar motto: Het gevoel van minder spullen is bevrijdend, geeft rust in je hoofd en minder keuzestress. Ze houdt van een koud bad, van yoga, en boodschappen doen zonder verpakking en van noten.

Cultuurbuur is een podcast van Ingrid Koens en Streekstad Centraal, is iedere dinsdag tussen 20:00 en 20:30 uur te horen op de zenders van Streekstad Centraal en natuurlijk te vinden op de bekende podcastplatformen. En via de app van streekstadcentraal, Android en iOS
Pin It
Bekeken: 887x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/