Egmond Plastic B.V. uit Alkmaar heeft de NHN Business Award gewonnen in de categorie Grootbedrijf. De finale van de Awards werd donderdag volgens traditie gehouden in de Heilooër Cultuurkoepel. Tijdens deze tiende editie vielen nog meer bedrijven uit de regio in de prijzen: Klepper & Klepper uit De Rijp won in de categorieën MKB Klein en Beste Pitch. De Alkmaarse vestiging van Stichting ICT vanaf Morgen won de award voor diversiteit en inclusie.

De NHN Business Awards waren weer een feestje. Gasten en deelnemers genoten vooraf van een heerlijk 3-gangendiner van Keuken met Karakter, verrijkt met muzikale optredens van Trio Smooth Output en zangeres Anita Sanders. Na het diner was het tijd voor de finale. Deze werd spetterend geopend met een optreden van het Vrij Zijn Theater, waarbij de dansers tussen de tafels door wervelden in kleurrijke kostuums.

In die finale moesten de genomineerden pitches van twee minuten houden. Deze pitches leverden samen met rapportages van juryleden die de bedrijven bezochten een eindcijfer op.

Egmond Plastic won dus in de categorie grootbedrijf. De Alkmaarse onderneming maakt onderdelen voor de luchtvaartindustrie, defensie en medische industrie. In de categorie MKB Midden waren er geen prijzen voor bedrijven uit de regio, maar daar tegenover stonden er twee in de categorie MKB Klein. Het Rijper dropbedrijf Klepper & Klepper was de grote winnaar en het Alkmaarse kauwgombedrijf BenBits werd derde.

Ook voor de Thema Award Diversiteit & Inclusie zaten er twee regionale bedrijven in de top drie. Achter Stichting ICT vanaf Morgen werd de Alkmaarse bakkerij Fermento tweede.

Tijdens de avond werd ook het jubileum magazine uitgereikt, boordevol interview en informatie over tien jaar NHN Business Awards. Het eerste exemplaar werd overhandigd door organisator Paddy Stegerhoek aan Esther Zijl, directeur van Ontwikkelingsbedrijf NHN. Esther was in 2014, toen nog directeur van Forte Kinderopvang, de eerste winnaar in de categorie Grootbedrijf.
Pin It
Bekeken: 1093x
https://147.139.207.107/ https://8.215.31.229/ https://8.215.55.180/ https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/