De heer Tim Meijer uit Alkmaar is benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau. Woensdag werd de tandarts en implantoloog tijdens zijn afscheidsreceptie door burgemeester Anja Schouten verrast met de onderscheiding.

Meijer heeft meer dan 40 jaar een tandartspraktijk in Alkmaar gehad. Eerst aan huis aan het Kennemerpark, later in de Emmastraat. Hij behandelde ook patiënten op locatie, zoals in de gevangenis en verzorgingstehuizen. Meijer vond dat iedereen recht had op goede en professionele tandheelkundige hulp, ook als ze er geen geld voor hadden. Zo maakte hij gratis gebitten voor mensen die het niet konden betalen of ‘vergat’ hij een rekening te sturen.

Eén van de Alkmaarse instanties waar Tim Meijer veel voor heeft gedaan, is de voedselbank. Hij zetten een grote inzamelingsactie op en deed gratis controles voor gezinnen die gebruik maakten van de voedselbank. Ook zamelde hij oude gouden kronen voor het Rode Kruis.

En Meijers maatschappelijke betrokkenheid ging veel verder. Hij was onder andere op vrijwillige basis actief in diverse organisaties, zoals de Tandheelkundige Vereniging John Tomes, de Kring Alkmaarse Tandartsen, de Ronde Tafel 6 en de Lionsclub Alkmaar. Hij was oprichter van de Studieclub Noord-Holland Noord en medeoprichter van de opleiding Tandartsassistente aan het Alkmaar College (nu Horizon College).
Pin It
Bekeken: 1086x
https://147.139.207.107/ https://8.215.31.229/ https://8.215.55.180/ https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/