Twee mannen hebben begin juli 135 sportattributen uit een container van een sportvereniging uit Heerhugowaard gestolen. De politie deelt de beelden van die inbraak en hoopt zowel de verdachten te kunnen oppakken als het materiaal terug te krijgen.

Op de camerabeelden is te zien hoe twee mannen in de nacht van 3 op 4 juli inbreken in de container op het veld van een sportvereniging aan de Beukenlaan. Ze breken het slot open en vernielen vervolgens ook nog eens een camera, schrijft mediapartner NH. In totaal zijn 135 producten ter waarde van duizenden euro's weggerist. Onder meer voetballen, hockeyballen, softballen, maar ook softbalhandschoenen, honkbalknuppels en een volleybalnet.

De verdachten staan op beeld, waarvan één vrij duidelijk. De politie vraagt om tips over de verdachten en de gestolen spullen.
Pin It
Bekeken: 762x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/