Nog dagelijks kampen een 28-jarige Alkmaarse en haar vader met de gevolgen van een brute aanval. Dat bleek dinsdag tijdens de zitting in de Alkmaarse rechtbank. Vanuit het niets werden de twee aangevallen door een 22-jarige Duitser. Door de geweldsexplosie konden ze niet bij het overlijden van hun opa en vader zijn. De toerist krijgt achttien maanden cel, waarvan acht voorwaardelijk.

Het is nieuwjaarsdag 2023. Uit het niets wordt de vrouw van achteren om haar nek gepakt. Ze is een willekeurig slachtoffer. De man probeert haar te wurgen en haar nek om te draaien. De vader van de vrouw schiet te hulp. De Duitser slaat hem met één klap bewusteloos en schopt en stampt hem daarna hard tegen en op zijn hoofd. Dankzij omstanders kan erger voorkomen worden.

De verdachte was tijdens het incident in een psychose door het gebruik van drugs. A. F. gebruikt medicinale cannabis, maar op oudejaarsavond gebruikt hij met vrienden ook cannabis en paddo's. Ondanks de psychose vindt de rechtbank dat F. strafrechtelijk verantwoordelijk gehouden kan worden voor zijn daden. Want zo zegt de rechter: hij heeft de psychose deels aan zichzelf te wijten door het gebruiken van drugs.

Extra pijnlijk is de privésituatie van de vader en dochter. De slachtoffers werden die dag bij het hospice in Egmond aan Zee verwacht. Ze zouden daar afscheid gaan nemen van hun opa en vader. De bejaarde man stierf tijdens het incident. Daardoor hebben vader en dochter geen afscheid kunnen nemen. De Alkmaarse rechtbank legt de man een schadevergoeding van 11.000 euro op. Ook mag de Duitser geen contact opnemen met de slachtoffers.
Pin It
Bekeken: 404x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/