Flink wat meer plantjes dan voor eigen gebruik is toegestaan. Dat was de conclusie die de politie moest trekken in een pand aan de Runxputteweg in Heiloo. Daar trof de politie op vrijdag 13 oktober een hennepkwekerij, nadat er bij de politie een melding van een verdachte situatie was binnengekomen.

Voor de eigenaar of eigenaars van de kwekerij was vrijdag de 13e duidelijk een ongeluksdag. De politie telde bijna 500 stekken en ruim 300 moederplanten in de kwekerij. Het gebruik van cannabis mag dan gedoogd zijn, het kweken van het plantje is verboden en dus heeft de politie al deze planten in beslag genomen. Bovendien ontdekte de politie dat in het pand illegaal stroom werd afgetapt. "Dit levert een ernstig gevaar op voor de brandveiligheid", zegt de politie daarover.

Hoewel de kwekerij dus is ontmanteld zijn er nog geen aanhoudingen verricht. Om de verantwoordelijken in de kraag te kunnen vatten doet de politie verder onderzoek. De politie is blij met de melding die leidde naar deze ontdekking in Heiloo: "Melden loont. Ruikt u henneplucht of denkt u dat er een hennepkwekerij in uw buurt zit? Bel de politie", benadrukt de politie nog maar eens. Bellen kan naar telefoonnummer 0900-8844 of anoniem via Meld Misdaad Anoniem, telefoonnummer 0800-7000.
Pin It
Bekeken: 394x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/