Dit jaar wordt alweer voor de tiende keer het Cultureel Pianofestijn gehouden. Vrijdag 20 oktober zullen de leerlingen van Hans Peerdeman zich weer van hun beste kant laten horen en zien in Theater De Binding in Zuid-Scharwoude. Van beginnend tot gevorderd, van eenvoudig tot moeilijk; muziek is er voor iedereen en voor alle leeftijden.

Het pianofestijn is niet alleen om de kunsten van de leerlingen aan de wereld te laten zien, er wordt ook geld ingezameld voor een goed doel. Was vorig jaar dat het Noordwest Oncologisch centrum, dit jaar is het zoals bij een aantal eerdere edities weer de Kanjerketting. Deze kralenketting is een beloningssysteem en wegwijzer voor kinderen met kanker. Elke kraal staat voor een behandeling, onderzoek of andere belangrijke gebeurtenis. De kinderen rijgen de 'Kanjerkralen' aan een ketting als herinnering en het symbolisch laten zien van hun verhaal.

Het Cultureel Pianofestijn begint om 19:30 uur en de zaal is open vanaf 19:00 uur. Meer informatie op cultureelpianofestijn en de inzamelingspagina staat op kanjerketting.nl. (archieffoto: Cultureel Pianofestival)
Pin It
Bekeken: 512x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/