Wie is de uitvinder van de fiets? Waarom vond men lange tijd dat vrouwen niet thuishoorden op de fiets? Wat is er mis met het vroeger zo populaire lied 'Als ik tweemaal met mijn fietsbel bel'? Wim Daniëls vertelt in zijn nieuwe voorstelling Filosofietsen over de geschiedenis van de tweewieler. Op donderdag 26 oktober staat de taalkundige vanaf 20:15 uur in Cool kunst en cultuur.

Het theatercollege is geschikt voor iedereen die een fiets heeft, schrijft het theater in een bericht. "Als je dan ’s avonds na het bezoek aan deze voorstelling terugrijdt naar huis, besef je: ‘Filosofietsen’ maakt fietsen nog fijner!" Een kaartje kost 19,50 euro en is verkrijgbaar via de theaterwebsite en aan de kassa.
Pin It
Bekeken: 475x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/