De bedrijven die gevestigd zijn op bedrijventerreinen Castricummerwerf en Nieuwelaan in Castricum en de Hoef en de Pieter Schotmanstraat in Egmond aan Zee worden op glasvezel aangesloten. Dat betekent een flinke stap vooruit voor de digitale infrastructuur van de bedrijventerreinen.

De aanlegwerkzaamheden starten nog deze maand. Er worden 475 aansluitingen in de vier gebieden gerealiseerd. De werkzaamheden worden uitgevoerd door aannemer Selecta Infratechniek, dat 50 kilometer glasvezel zal aanleggen. Naar verwachting worden de werkzaamheden in het eerste kwartaal van 2024 afgerond. Tijdens de werkzaamheden blijven de bedrijven wel gewoon bereikbaar.

Via het 'glasnetwerk' worden bijna 30 serviceproviders bij de bedrijven 'afgeleverd'. Het gaat om een open netwerk van Glaspoort, een samenwerking van KPN en pensioenfonds ABP.  (foto: aangeleverd)
Pin It
Bekeken: 472x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/