Bent u op zoek naar dé locatie voor een perfect personeelsfeest? Dan bent u bij activiteitenlocatie Het Schwarzwald Rijssen aan het juiste adres! Gave activiteiten, heerlijk eten en een spraakmakende interactieve pubquiz op een toplocatie zorgen gegarandeerd voor een unieke dag.

Neem nu de Schwarzwalder buggy bugxter tour.
De snelheid, adrenaline en het gevoel van echte vrijheid maken deze activiteit razend populair.
Daarnaast is het voordeel dat we als één van de weinige buggy partijen voor een groot deel offroad rijden. Het cross gevoel komt namelijk pas écht tot z’n recht op de onverharde paden van het Twentse bosrijke landschap.

Of gaat de voorkeur naar een slipcursus. Deze is niet alleen leerzaam maar ook nog eens leuk! Tijdens de anti-slipcursus verbeter je de vaardigheden in de auto, zo ben je voorbereid op zware regenval, aquaplanning en onverwachte situaties. Gedurende de activiteit wordt er aandacht besteed aan diverse remtechnieken op verschillende typen wegdek; van uitwijken tot slippen en van remmen tot een noodstop.

U kunt ook kiezen voor een relaxte e-chopper tour door het bosrijke landschap. Lekker toeren met de milieuvriendelijke Elektrische scooter door bossen en heide. Rij door de prachtige omgeving en geniet van het uitzicht.

Kortom beleef’t beste personeelsfeest bij Het Schwarzwald.

Het Schwarzwald
Markeloseweg 115
7461 PB Rijssen
Pin It
Bekeken: 703x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/