De 23e GP Groot Egmond-Pier-Egmond daagt strandfietsers op zaterdag 13 januari uit met een flink langere klim op het parcours. De venijnige klim naar de parkeerplaats van het Strandhotel het Hoge Duin in Wijk aan Zee is 300 meter en heeft een stijgingspercentage van ongeveer 10 procent. Voor de snelste mannelijke en vrouwelijke klimmers van de wedstrijd en cyclosportievelingen ligt een mooie prijs op de top te wachten, mede mogelijk gemaakt door Het Hoge Duin.

De winterklassieker van Le Champion staat bekend om het schitterende parcours, dat voert over het strand tussen Egmond aan Zee en Wijk aan Zee en een stukje duinen bij Egmond. Het evenement over 38 km is uitdagend maar kan ook door elke redelijk getrainde fietser worden volbracht. De 23e editie belooft weer een waar spektakel te worden met naar verwachting 3.000 deelnemers, velen van hen verdeeld over rond 100 businessteams, en een groot aantal toeschouwers.

De GP Groot Egmond-Pier-Egmond is te combineren met de NN Egmond Halve Marathon de volgende dag. Deelnemers kunnen zich aanmelden voor het combiklassement. Ieder jaar staan er ongeveer 400 deelnemers zowel op zaterdag als op zondag aan de start. Het parcours van de NN Egmond Halve Marathon voert de deelnemers over het strand en door het Noordhollands Duinreservaat. De vaak pittige weersomstandigheden zorgen ervoor dat elke editie weer uniek is.

Inschrijven kan tot en met maandag 1 januari via gpgrootegmondpieregmond.nl, of tot wanneer de deelnemerslimiet is bereikt.
Pin It
Bekeken: 1903x
https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/