Hotel Heer Hugo in Heerhugowaard wordt vrijdag 27 en zaterdag 28 oktober weer omgetoverd tot feestgelegenheid. Deze keer staan odes aan ABBA en The Cats op het programma.

The BEST ABBA Tribute wordt wel beschouwd als een van de beste ABBA tribute bands ter wereld. De groep bestaat uit twee topzangeressen aan het front en muzikaal vakmanschap daarachter, en heeft kwaliteit van liveoptredens van hoog in het vaandel staan. Natuurlijk kleden zij zich net zoals hun favoriete band dat vroeger deed. Het voorprogramma wordt verzorgd door ‘Disco King’ DJ Christo. De avond begint om 21:45 uur en inloop is vanaf 20:30 uur. Kaarten kosten 22,50 euro.

Oud-The Cats-leden als Piet Veerman en Arnold Mühren en fans zijn blij met The Cats In The House verdiend waardering van kenners en van ex-The Cats-leden als Piet Veerman en Arnold Mühren. Volgens de kenners komt de tribute band in de buurt komt van de originele sfeer en sound. The Cats In The House bieden een avondvullend programma. De show begint om 20:00 uur en inloop is vanaf 19:30 uur. Kaarten kosten 19 euro.

Heer Hugo biedt een diner-arrangement met ‘onbeperkt proeven' in restaurant Gewoon Lekker, en voor tweetallen ook eentje met erbij een overnachting en ontbijt. Tickets zijn (uitsluitend) te koop via myway-events.nl.
Pin It
Bekeken: 1104x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/