Naar aanleiding van een brief van de Bewonersvereniging Stationsweg heeft de PvdA Heiloo een raadsdebat aangevraagd voor de raadsvergadering aanstaande maandag. De aanvraag wordt gesteund door de fracties van Heiloo-2000, GBH, het CDA en D66, en heeft daarmee voldoende draagkracht om op de agenda te worden gezet.

PvdA Heiloo vindt dat de verkeerssituatie op de Stationsweg beter moet en heeft hier ideeën voor. De fractie is benieuwd naar de inzichten van de andere partijen en ook het college van B&W. Het debat zal meteen na de agendavaststelling worden gevoerd.

Overigens werkt de gemeente al aan herinrichting van de Stationsweg en ook de Zeeweg. De kosten worden echter hoger dan verwacht en het college hoopt op subsidie van de provincie. Op dit moment wordt een advies opgesteld voor de gemeenteraad.

Het laatste agendapunt op de maandagavond is een motie van GBH voor de openstelling van de Middenweg tussen Heilooër en het Alkmaarse deel van bedrijventerrein Boekelermeer.

De raadsvergadering begint om 19:30 uur en is zowel fysiek als online via internet te volgen. De agenda en de bijbehorende stukken zijn via deze link in te zien.
Pin It
Bekeken: 755x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/