Heerhugowaarder Rutger Does komt namens de Dijk en Waardse Onafhankelijke Partij (DOP) in de gemeenteraad. Dat heeft fractievoorzitter Kees Tesselaar van de DOP bekendgemaakt aan Dijk en Waard Centraal. Het nieuwe raadslid is de zoon van DOP-wethouder John Does.

"Rutger is al sinds zijn achttiende lid van de partij en zal zich sterk maken voor woningbouw voor jongeren", vertelt fractievoorzitter Tesselaar. Does komt in de gemeenteraad nadat raadslid Leo Dickhoff vorige week per direct stopte. De Heerhugowaarder staat op nummer twaalf van de kandidatenlijst, achter Jan Kramer en Jos de Vries. Kramer is op dit moment wethouder in Leusden. Jos de Vries, voorzitter van de DOP, kan zijn werk volgens Tesselaar op dit moment niet combineren met het raadslidmaatschap. Daardoor komt Does dus toch in aanmerking voor een raadszetel.

De 25-jarige Heerhugowaarder volgde een HBO-opleiding Informatica en werkt momenteel bij een bedrijf in Valkenburg. "Hij woont momenteel nog thuis en is als jongere op zoek naar een huurhuis in de gemeente Dijk en Waard of omgeving. Hij zal zijn jeugdig elan inbrengen in onze fractie."

Naar verwachting wordt de 25-jarige Does door burgemeester Poorter geïnstalleerd tijdens de gemeenteraadsvergadering op dinsdag 10 oktober.
Pin It
Bekeken: 1093x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/