Raadslid Leo Dickhoff gaat stoppen bij de gemeenteraad van Dijk en Waard. De Heerhugowaardse oud-wethouder was de afgelopen maanden raadslid namens de Dijk en Waardse Onafhankelijke Partij (DOP).

Dickhoff heeft aan burgemeester Poorter laten weten dat hij zijn zetel teruggeeft. De Heerhugowaarder kan zich als onderdeel van coalitiepartij DOP niet vinden in de kadernota. Zo vindt hij dat de gemeente meer rekening moet houden met een miljoenentekort na 2026. Vanaf dat jaar wil de landelijke politiek minder geld geven aan de 350 gemeenten. Op advies van de Vereniging van Nederlandse Gemeenten (VNG) heeft Dijk en Waard een niet-sluitende begroting gemaakt. Dickhoff hekelt het besluit en stelt dat het college meer rekening moet houden met een begrotingstekort.

Daarnaast vindt hij de investering in het Oosterdelgebied niet terecht, omdat de gemeente niet de eigenaar is. Ook vreest hij dat de nieuwbouwwijk Oostrand bij Noord- en Zuid-Scharwoude uitloopt op een financiële tegenvaller.

Het is op dit moment nog niet bekend wie de zetel van Leo Dickhoff zal krijgen.
Pin It
Bekeken: 1449x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/