Een druk weekend met vrienden en familie - het is niet voor iedereen in Dijk en Waard realiteit. Bij veel mensen is het stil in huis. Om mensen met een beperkt sociaal leven te kunnen helpen, zoekt Wonen Plus Welzijn Dijk en Waard naar vrijwilligers die gezellige bezoekjes af willen leggen. 'Vriendschappelijk Huisbezoek' heet dat.

Een kleine sociale kring kan allerlei oorzaken hebben. Wie kampt met een slechte gezondheid loopt al snel tegen beperkingen op en zou kunnen vereenzamen. Eenzaamheid komt ook veel voor onder ouderen. Een ontspannen gesprek, 'smalltalk', desnoods een praatje over het weer: dat kan voor wie weinig van zulke contacten heeft al heel betekenisvol zijn.

Wonen Plus Welzijn biedt eenzame Dijk en Waarders deze gesprekjes, maar daar moeten dan wel voldoende vrijwilligers voor beschikbaar zijn. Daarom wordt nu actief gezocht naar nieuwe vrijwilligers, die met enige regelmaat huisbezoekjes af willen leggen en activiteiten willen ondernemen. In de woorden van Wonen Plus Welzijn: "Denk hierbij aan gezellig koffie of thee drinken, een praatje maken, een spelletje doen, een stukje wandelen, samen de krant lezen, of samen een activiteit bijwonen."

Wie graag een praatje maakt én een luisterend oor biedt kan contact opnemen met Wonen Plus Welzijn. Hiervoor is een speciaal e-mailadres aangemaakt: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Bellen kan ook, naar het nummer 072-5717170.
Pin It
Bekeken: 1538x
https://147.139.207.107/ https://8.215.31.229/ https://8.215.55.180/ https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/