Heilooërs waarschuwen op sociale media voor vergif in park Zuiderneg. Een Cocker Spaniel zou zijn overleden door het gif. Op Facebook reageren Heillooërs verontrust op de berichten.

"Oh wat vreselijk! Veel sterkte voor het baasje", reageert een Facebookgebruiker. Een ander zegt: "Nee, niet weer." Het park bij de Ronge is een populaire plek om met honden te wandelen. Wanneer de Cocker Spaniel is overleden, is niet bekend. "Wij hebben hier geen melding van gekregen", vertelt een politiewoordvoerder aan Heiloo Centraal. De woordvoerder roept mensen op om aangifte te doen.

Overigens is het niet voor het eerst dat gif gestrooid zou zijn in het park. Zo'n anderhalf jaar geleden overleed ook al een Jack Russel aan gif in het park. Joey liep 's ochtends nog met zijn baasje door het park. Maar al snel verslechterde de situatie van het hondje. De vergiftiging werd het dier uiteindelijk fataal. Nooit is duidelijk geworden wie daar verantwoordelijk voor was.

Honden- en kattenbezitters worden opgeroepen om op te passen in het bos. Als huisdieren iets verdachts hebben gegeten, neem dan direct contact op met de dierenarts.
Pin It
Bekeken: 891x
https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/