Veel achtergelaten groenafval, half gemaaide perken en slordige begraafplaatsen. Wat is er aan de hand met het groenonderhoud in de Alkmaarse dorpen? Dat vragen raadsleden Matthijs de Boer van PvdA en Frits Jonk van CDA zich af. Sinds begin dit jaar is een nieuwe dienst verantwoordelijk voor het onderhoud in de voormalige gemeenten Graft-De Rijp en Schermer. Volgens de raadsleden hebben verschillende inwoners geklaagd over de situatie. Het tweetal stelt vragen aan verantwoordelijk wethouder Jasper Nieuwenhuizen.

Het is volgens raadsleden De Boer en Jonk niet best gesteld met het groenonderhoud in de dorpen van Alkmaar. "Navraag bij de groendienst leert dat er wordt gewerkt met nauwkeurige kaarten en specifieke tijdschema's om zo efficiënt (lees: snel) mogelijk het werk af te ronden. Bent u het met ons eens dat dit leidt tot een rommelige aanblik?", schrijven de gemeenteraadsleden. Ook willen de twee van het college weten welke afspraken gemaakt zijn en hoe vaak geëvalueerd wordt. "Welke acties gaat het college laten uitvoeren om de tevredenheid onder onze inwoners te verbeteren?"

Het gemeentebestuur van Alkmaar heeft ongeveer nog twee weken de tijd om met een reactie te komen.
Pin It
Bekeken: 1507x
https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/