De Waardse atletiekclub Hera heeft een druk weekend achter de rug. In Grootebroek verstevigde discuswerper Sebastiaan Bonte zijn derde plaats op de nationale ranglijst met een beste worp van 57,49m, en voor een aantal junioren stonden nationale kampioenschappen op het programma. Het meiden- en het jongensteam U18/U20 jaar nam deel aan de teamfinales in Leiden, maar konden daar geen potten breken. Op de Nationale U16 Spelen in Amsterdam behaalden Rosalie ten Bruggencate zilver en Zeb Tesselaar brons.

Rosalie was favoriet op de 1500m steeple chase (balken en waterbak) nadat ze twee maanden terug met overmacht won op het NK U18 won, maar ze zat zaterdag niet lekker in haar vel en moest genoegen nemen met 5:19,53 min, twee seconden achter de winnares. Zeb Tesselaar liep daarentegen uitstekend op de 300m en werd in de finale derde tussen concurrenten van een jaar ouder. Zondag liep hij een medaille mis bij het verspringen doordat hij twee keer nét voorbij de afzetbalk afzette en in zijn derde poging te voorzichtig was. Met 5,77m en een negende positie miste hij op 2cm de felbegeerde drie extra pogingen. Zeb revancheerde zich daarna met een recordstoot van 13,77m, goed voor een zesde plek.

Het U18/U20 meidenteam moest het zonder Rosalie en ook Lana Broers stellen waardoor medaillekansen waren uitgesloten, maar daarnaast was er hier en daar wat vormgebrek. Ondanks ook een aantal mooie persoonlijke records eindigden de meiden als tiende van de twaalf (twee meiden staan niet op de foto). Het jongensteam was door vakantietrips en blessures zo zwaar verzwakt dat geen moeite is gedaan om alle onderdelen te bezetten. De jongens werden daardoor laatste, maar ook hier werden individueel een aantal goede prestaties geleverd.
Pin It
Bekeken: 906x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/