De KNVB heeft Heerhugowaarder Ad Molenaar benoemd tot lid van verdienste. De voormalig FC Marlène-voorzitter is gehuldigd vanwege zijn werk voor de club en zaalvoetbal in het algemeen.

"Dat was wel een verrassing", vertelt Molenaar aan Dijk en Waard Centraal. Hij is net aan bijgekomen van de bijzondere gebeurtenis. "Ik had het niet verwacht. Ik wilde een wedstrijd kijken en kreeg toen dit." De Heerhugowaarder was van 1988 tot 2020 voorzitter van FC Marlène. Onder zijn leiding bereikte de club grote successen. Molenaar zag FC Marlène drie keer kampioen worden van Nederland en zeven keer de nationale beker winnen. Ook schreven de Heerhugowaarders geschiedenis door als eerste zaalvoetbalclub te spelen in de Johan Cruijff ArenA.

"Ik heb het voorzitterschap altijd met veel passie gedaan. Maar wat ik ook wel wil benoemen is dat een club niks is zonder vrijwilligers, sponsors en publiek. Samen hebben we FC Marlène van een caféclub getransformeerd naar een zaalvoetbalvereniging op het hoogste niveau." Tijdens de huldiging heeft Molenaar een oorkonde gekregen. "Ik kan wel een boek schrijven over wat ik heb meegemaakt", lacht hij. "Het blijft altijd mijn club."
Pin It
Bekeken: 1964x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/