"Dat is pech! Omsk is een mooie stad, maar net iets te ver weg." Het is een van de bekendste zinnen van zanger en tekstschrijver Drs. P. Vrijwel elk jaar gooit hij met het nummer Dodenrit hoge ogen in de Top 2000. Maar de van oorsprong Zwitserse hoogleraar heeft nog veel andere liederen. Onder het motto 'Rock Mee Met Drs. P!' wordt zijn muziek vanaf vrijdag 29 september tot en met zondag 1 oktober gespeeld in Cultuurkoepel Heiloo.

"In samenwerking met Het Heen- en Weerschap bieden we u een speciale, hartverwarmende en bijzondere voorstelling die de echte Drs. P liefhebber absoluut niet mag missen". schrijft de Cultuurkoepel. Rock mee met Drs. P is een productie van het theater in navolging op tributes aan Maarten van Roozendaal, Bram Vermeulen en Ramses Shaffy. Tijdens de Drs. P-concerten komen klassiekers als 'Knolraap en lof, schorseneren en prei', 'Zusters Karamazov' en 'De Veerpont' voorbij, maar worden ook minder bekende liedjes gezongen. De begeleidingsband staat onder leiding van pianist Jan Robijns. De presentatie wordt verzorgd door Ivo de Wijs en Vic van de Reijt.

De voorstelling start op vrijdag 29 en zaterdag 30 september om 20:00 uur. Zondag 1 oktober wordt door de verschillende Nederlandse en Belgische artiesten gezongen vanaf 20:00 uur. Denk daarbij aan Erik van Muiswinkel, Lucky Fonz III, Thijs Boontjes en Roos Rebergen. Maar ook aan Flip Noorman, Fay Lovsky, Pierre van Duijl en veel anderen. Een kaartje voor de concerten in de HeillooΓ«r Cultuurkoepel kosten 32,50 euro. Meer informatie: cultuurkoepelheiloo.nl.
Pin It
Bekeken: 679x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/